Slide 237

Informatie over trainingen van Loopgroep De L'Oslopers

Trainen bij Loopgroep De L'Oslopers

Of je loopt omdat je het een machtige sport vindt of om je conditie te verbeteren, in beide gevallen geldt dat je terecht kunt bij Loopgroep De L'Oslopers. Binnen onze vereniging is het voor iedereen - van beginner tot vergevorderde loper - mogelijk om op je eigen niveau te lopen, van ontspannen tot fanatiek. Kom eens langs op één van onze trainingsavonden of schrijf je in middels dit formulier.

Maandag van 19.30 - 21.00u: Start bij MFC De Drieschaar te Ossendrecht afwisselende en gevarieerde trainingen  voor alle niveaus verzorgd door Gerben van Loon.

Donderdag van 19.30u - 20.30u: Start bij MFC De Drieschaar te Ossendrecht voor een intervaltraining.

Zaterdag van 8.30 - 10.00u: Rustige duurloop van vanaf Schapendreef (hek thv waterleiding), Ossendrecht. Ook dan wordt er in verschillende tempo's gelopen.

Zondag van 8.00 - 9.30u: Rustige duurloop van 10 à 11 km/u vanaf Schapendreef (hek thv waterleiding), Ossendrecht

Trainingsopbouw

Voorafgaand aan de training is er eerst een gezamenlijke warming-up middels rek- en bewegingsoefeningen. Hierna volgt de duur- en of intervaltrraining die per trainingsniveau en afstand afgestemd wordt op de verschillende niveaus. Hierdoor loopt eenieder zijn eigen tempo en afstand. De trainingsopbouw heeft, gezien in de tijd, een opbouwend karakter. Indien gewenst kan deze aansluiten op een persoonlijke doelstelling of wedstrijd.

Trainer

Gerben van Loon